Du er her

Let til arbejdskraft

Vækst i indbyggertal og central placering giver god adgang til dine næste medarbejdere.

Ringsted er vokset med over 3.000 indbyggere de seneste ti år, så kommunen i dag har mere end 34.000 indbyggere. Den positive befolkningsudvikling viser, at Ringsted er et godt sted at leve og bo. Hver dag pendler mere end 8000 mennesker til Ringsted for at arbejde, og understøttet af væksten i befolkningstallet og den gode infrastruktur giver det virksomhederne et solidt fundament for rekruttering af arbejdskraft.

Central placering midt i mulighederne

Ringsted er en del af det regionale arbejdskraftopland på hele Sjælland, og mange virksomheder har succes med at rekruttere medarbejdere både fra hovedstadsområdet og Fyn. Flere virksomheder vælger faktisk også, at etablere et regionalt hovedkontor i Ringsted, fordi deres analyser viser, at de har mange medarbejdere, der bor ”ude på Sjælland” – og Ringsted ligger centralt mellem de øvrige større byer på Sjælland med nem og kort transport for medarbejderne.

Virksomhedslederne i Ringsted fortæller i øvrigt ofte, at deres medarbejder her forener alle de bedste kvaliteter - stabilitet, effektivitet, kreativitet og nytænkning.

Få hjælp til at finde din nye medarbejder

Fra kommunens side hjælper vi meget gerne med at skaffe de bedste medarbejdere til virksomhederne. Det sker via vores rekrutteringsservice i Jobcentret. Vi kan fx screene og finde de bedste kandidater til et job, så virksomhederne kun skal bruge tid på samtalerne.

 

Sidst opdateret

29.09.2017