Du er her

Næste skridt

Overvejer du at flytte din virksomhed til Ringsted, står Ringsted Erhverv klar til at hjælpe med alt fra virksomhedsstart, planlægning og byggeri til rekruttering.

I Ringsted Erhverv er vi vant til at håndtere mange forskellige forespørgsler fra virksomheder. Hvert år vejleder vi mere end 100 virksomheder om opstart, virksomhedsudvikling, salg, ledelse, markedsføring mv. Vi holder 20-30 arrangementer og workshops for de lokale virksomheder, og håndterer henvendelser om nyetablering fra såvel butikskæder som store internationale koncerner og enkeltmandsvirksomheder.

Den typiske proces for en ny virksomhed:

Proces fra kontakt til beslutning

  1. Du tager kontakt til Ringsted Erhverv på tlf. 57 62 82 00 og fortæller om din virksomheds ønsker og udfordringer.
  2. Vi afdækker mulighederne for placering i erhvervsområder, nye eller eksisterende kontor- eller produktionsfaciliteter, butiksmiljøer eller hvad du har brug for. Og efter aftale med dig kan vi involvere mæglere, udviklere, investorer og eller andre rådgivere.
  3. Vi gennemfører en indledende screening af lovgivning, krav, planer mv., som dine udviklingsplaner skal leve op til.
  4. Vi leverer et oplæg med muligheder for din virksomhed i Ringsted – og præsenterer dem typisk på et møde.
  5. Du vender tilbage med jeres beslutning om fremtiden i Ringsted Kommune – og vi kan fungere som din forlængende arm ind i den øvrige kommunale forvaltning, så du kommer godt i gang i Ringsted.

Benyt én indgang:

Bente Jongberg
Chefkonsulent
Dir.: 57 62 82 01
Mob.: 41 72 25 22
E-mail: benj@ringsted.dk

Sidst opdateret

28.09.2017