Du er her

Uddannelse

I Ringsted har vi et attraktivt uddannelsesmiljø med mange muligheder.

På Midtsjællands Gymnasium kan eleverne gå i flere forskellige naturvidenskabelige, sproglige, samfundsvidenskabelig og kreative retninger. Og på Zealand Business College, som leverer nogle af landet bedste merkantile ungdomsuddannelser, er det fx muligt at kombinere en klassisk erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse. Vi har også Danmarks eneste konditorskole og urmageruddannelse, så mulighederne for uddannelse er mange. ZBC har desuden en lang række efter- og videreuddannelsesmuligheder for virksomhederne i kommunen.

Stort Campusområde

Noget af det, som gør uddannelsesmiljøet til noget særligt her i Ringsted, er vores Campusområde. Her har vi samlet en folkeskole for de ældste klasser, et 10. klassecenter, Midtsjællands Gymnasium, Zealand Business College og VUC, og det miks giver en helt særlig dynamik og muligheder for samarbejde mellem uddannelsesstederne og erhvervslivet.

Tæt på nogle af landets bedste vidensmiljøer

Fra Ringsted er der også meget let adgang til at selv at studere eller indgå virksomheds-samarbejder med studerende og forskere ved nogle af landets bedste vidensmiljøer. Det gælder universiteterne SDU i Slagelse og RUC i Roskilde.

Læs mere om Zealand Business College

Læs mere om Midtsjællands Gymnasium

Læs mere om VUC

Læs mere om RUC

Læs mere om SDU Slagelse

Sidst opdateret

15.10.2019