Du er her

Vælg Ringsted

I Ringsted siger vi, at virksomhederne er midt i mulighederne. Det er ikke for at prale, vi har faktisk noget at have det i.

Attraktive muligheder for virksomheder

For virksomheder, der overvejer at etablere sig i Ringsted, har vi en række attraktive muligheder. Både i eksisterende erhvervsparker, i velfungerende kontorlokaler og i butiksmiljøer i såvel centrum som centerområdet. Erhvervsområderne har naturligvis forskellig karakter, men de har alle en styrke i Ringsteds unikke beliggenhed midt på Sjælland med unik infrastruktur med motorvej og adgang til tog syd, nord, øst og vest her fra Sjællands jernbanecentrum.

Læs om Ringsted Kommunes nye Business Park Ringsted, der er under udvikling.

Regionalt handelscentrum

Vi har et meget velfungerende handelsliv. Omsætningen i butikkerne ligger 30 % over, hvad man kunne forvente af en kommune som Ringsted. Vi er med andre ord et regionalt handelscentrum, hvor bl.a. Ringsted Outlet trækker mange kunder til fra det øvrige Sjælland, fra hovedstadsområdet og det øvrige land.

Vokseværk og virkelyst i Ringsted

Vi oplever i det hele taget vokseværk og virkelyst i Ringsted. I de seneste år har vi fået 3.000 nye borgere. Vores kulturliv blomstrer. Og vores børn og unge har gode muligheder for at uddanne og udvikle sig. Det er også med til at skabe rammerne for gode arbejdspladser og et godt erhvervsliv.

Det erhvervsmiljø håber vi, at din virksomhed kunne tænke sig at blive en del af. Fra Ringsted Kommunes side har vi en tæt kontakt med ejendomsmæglere, erhvervsparker, kontorfællesskaber og lokale og landsdækkende udviklere, så vi kan nemt hjælpe dig og din virksomhed med den rette placering og nye muligheder.


Velkommen til!

Sidst opdateret

08.06.2021